Plata produselor se poate face prin

1. Ordin de Plata (plata ne apare in cont in maxim 24 ore, daca va grabiti va rugam sa ne trimiteti o copie scanata a OP-ului pe email).
2. Depunere numerar in contul nostru la una din sucursalele Bancii Transilvania cu Factura proforma printata (nu este necesara confirmarea platii).

Mentionam ca metoda de plata RAMBURS nu poate fi folosita in acest caz. Comenzile neachitate in termen de 5 zile lucratoare se anuleaza automat.

Procesarea platilor prin Ordin de plata sau Depunere de numerar se face doar in timpul programului de Relatii cu clientii, de luni pana vineri intre orele 11-17.

Descarcarea produselor:

- produsele   pot fi descarcate instant, imediat dupa efectuarea platii.  Pentru a putea descarca produse din cont trebuie sa intrati in contul dvs. utilizand adresa de email si parola cu care v-ati inregistrat, apasati pe Contul meu, apoi apasati pe butonul DESCARCA aferent comenzii respective si in final apasati pe butonul VIZUALIZARE aferent fiecarui produs din comanda.

Verificati detaliile comenzii dvs. apasati butonul  CONFIRMA COMANDA

Factura fiscala aferenta platii
Dupa receptionarea platii, emitem factura fiscala pentru serviciile prestate si o trimitem, in format PDF, prin email. Daca nu ati primit factura proforma pe adresa de e-mail, cautati si in "Spam", inseamna ca nu ati finalizat comanda (produsele sunt inca in cos). 
Obligatia de a semna si a stampila facturile a disparut de la 1 Ianuarie 2007, societatile comerciale putand sa foloseasca facturi cu un continut minimal de informatii conform Codului Fiscal, art. 155 aliniatul (6) stampila si semnatura nu mai sunt obligatorii pe facturi.
Daca doriti Factura in format tiparit cheltuielile de curierat cad in sarcina dvs.


pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund