Documentele prezentate au un cadru general si trebuiesc adaptate tinand cont de particularitatile activitatilor si ale locurilor de munca.

Toate documentele sunt in format electronic nu are sens disponibilitate stoc.

INFORMATII  WEBSITE

Site-ul web documente-ssm.ro este administrat de SC WORKABILITY SRL-D cu sediul social in   loc. Voluntari, oras Voluntari, str. Matei Basarab, bloc 1, sc. A, ap.28, judet Ilfov cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  nr. J23/3703/2015, Cod Fiscal: 35134587. Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului documente-ssm.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
documente-ssm.ro  isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

DREPTURILE DE AUTOR
Informatiile publicate pe documente-ssm.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii MD ACCESSORIES SRL care administreaza website-ul Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@documente-ssm.ro

INCHEIEREA CONTRACTULUI
Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul documente-ssm.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea SC WORKABILITY SRL-D – administrator site-, respectiv prin telefon sau email. 
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. 
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea SC WORKABILITY SRL-D, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. 
Ofertele si preturile afisate pe site-ul accesorii-laptop.ro sunt valabile maxim 12 ore. 
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata.etc)
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. 
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

RASPUNDERE WEBSITE documente-ssm.ro
Site-ul accesorii-laptop.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului documente-ssm.ro , in tot sau in parte.

ANULARE COMANDA
documente-ssm.ro(administrat de SC WORKABILITY SRL-D) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, documente-ssm.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.


SC WORKABILITY SRL-D face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC WORKABILITY SRL-D are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Solutionarea Online a Disputelor conform Regulamentului nr.523/2013

Platforma SOL este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor intre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund