Declaratia de Confidentialitate

Datele solicitate la inregistrarea pe acest site sunt folosite doar pentru personalizarea produselor si pentru redactarea facturii.

Nu oferim datele dvs. personale catre alte firme sau persoane.


Actualizare sau eliminare informatii personale 
Daca v-ati inregistrat pe situl nostru puteti oricand sa va actualizati informatiile personale folosind pagina „contul meu” sau ne trimiteti o solicitare in care sa specificati ca doriti sa fiti eliminat din bazele noastre de date folosind fomularul din pagina de contact. 

Pentru intrebari sau obiectii referitoare la politica de confidentialitate ne puteti contacta trimitand email aici.

Politica de confidentialitate a Emailurilor
Ne angajam in protectia confidentialitatii dumneavoastra. Aceasta politica defineste detaliile folosirii si protectiei datelor si adresei dumneavoastra de email.

De ce ati primit acest mesaj
Ati primit acest mesaj pentru ca ati publicat expres aceasta adresa de email pentru scopul de a primi emailuri, sau v-ati inregistrat ori ati cumparat produse de la noi, sau aveti o anumita relatie cu noi.
Daca acesta nu este cazul, puteti sa va dezabonati de la lista sau/si sa ne raportati spamul. Va rugam sa cititi urmatoarele sectiuni despre dezabonare si raportare spam.

Cum sa raportati Spamul
Apasati butonul Raportati Spam in mesajul primit ori trimiteti o copie a mesajului catre abuse@suportafaceri.ro

Cum sa nu mai primiti viitoare mesaje
Apasati butonul Dezabonarea in mesajul primit si veti fi redirectionat catre un formular de dezabonare.

Divulgarea datelor personale si a adreselor de email
Niciodata nu vom vinde, inchiria sau dezvalui datele dumnevoastra personale sau a adreselor de email catre alte parti pentru folosirea lor, in scopuri promotionale, fara accepul dumneavoastra, in avans, sau in cazul cererii prin ordin judecatoresc. Informatiile inaintate catre noi sunt puse doar la dispozitia angajatilor doar pentru a comunica cu dumneavoastra si furnizorilor de servicii contractati in vederea comunicarii noastre cu dumneavoastra.

Cum va protejam datele personale.
Folosim metode necesare de securitate precum si sisteme de backup pentru a ne proteja impotriva pierderii, folosirii gresite sau a alterarii datelor folosite de sistemele noastre.


pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta
infiintare firma Iasi

case lemn rotund